De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2022 10 22 AlsDeBladerenVallen AfficheALS DE BLADEREN VALLEN

Als de bomen verkleuren, de bladeren vallen en veel vogels naar warmere oorden zijn vertrokken, dan is het tijd voor mooie muziek in een sfeervolle concertzaal.

Op zaterdag 22 oktober a.s. geeft Stedelijke Harmonie Caecilia een concert in Theater Concordia in Haastrecht.
Onder leiding van dirigent Mark Beursgens en presentatrice Nelie Gerritsen wordt u meegenomen op een muzikale reis door herfstig Europa.

Boedapest is op zijn mooist in het najaar door de prachtige gouden en rode bladeren aan de bomen van de vele parken in de stad. Ronald Kernen componeerde een muzikale beschrijving van al dat fraais. Lopend door Parijs, laten regen en wind tranen verdwijnen met het nummer Autumn Leaves van Joseph Kosma. En in Zwitserland beleeft u de laatste uren van de herfst tijdens de winterzonnewende, de langste nacht van het jaar met een prachtig koraal van Etienne Crausaz.
Zo’n avond vol betekenisvolle muziek wilt u natuurlijk niet missen. Kom daarom met ons de herfst muzikaal beleven!

Zaterdag 22 oktober 2022
locatie: Theater Concordia, Concordiaplein 1, Haastrecht
tijd: 20:00 - 22:00, zaal open om 19:30
entree: €7,50
Via of 06-21442975 kunt u alvast kaartjes reserveren.

 


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • di 2 juli 2024

  Diploma uitreiking Antoniuscollege

 • za 13 juli 2024

  Barbecue

 • za 26 oktober 2024

  Concert met koor Fabulous!

 • vr 13 december 2024

  Gouda bij Kaarslicht

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.