De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

AGENDA

vr 30 okt 2020

Concert Split Up - AFGELAST

Het concert op 30 oktober in Theater Concordia gaat helaas niet door!


 

za 7 nov 2020

- Streekfestival Bodegraven - AFGELAST

locatie: het Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
tijd: nnb

Op 7 november organiseert Stichting Streekfestival voor de 25e keer het Streekfestival, ook dit jaar weer in het Evertshuis. Deze locatie wordt door deelnemers en publiek zeer gewaardeerd! Rondom de jubileumeditie worden extra activiteiten georganiseerd. Het belooft voor deelnemers en publiek een bijzondere dag te worden.

Elk jaar komen muziekverenigingen uit het Groene Hart en omgeving bij elkaar om op te treden en zich daarbij door een professionele jury te laten beoordelen. Het festival is geen concours; er kunnen geen prijzen in de wacht worden gesleept, maar wel worden er juryrapporten gegeven met daarin opbouwende kritiek, waarmee de orkesten en hun dirigenten aan de slag kunnen. In veel gevallen wordt het optreden tijdens het Streekfestival gezien als een try-out voor een concours of een concert.

Op www.streekfestival.nl wordt het dagprogramma gepubliceerd zodra dat definitief is. De kaartverkoop vindt plaats aan de zaal op de dag zelf, een toegangskaartje is de hele dag geldig en kost € 5,00. Het festival start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De jury bestaat dit jaar uit Rob Goorhuis en Danny Oosterman.


 

vr 11 dec 2020

Gouda bij Kaarslicht - AFGELAST

locatie: nnb
tijd: nnb


 

wo 16 dec 2020

Optreden Spelenderwijsorkest

locatie: Nieuwe Markt Passage, Gouda
tijd: nnb


 

za 19 december 2020

Lichtjesconcert in De Burcht - AFGELAST

locatie: Woonzorgcentrum De Burcht, Van Moorselplaats 1, Rotterdam
tijd: 19:30 - 20:45