De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Gebruikers van Muziekpand50

alleenalsjijerbijband 2010003010Alleen Als Jij Erbij Band
Alleen Als Jij Erbij Band is een jazzband uit Gouda, met muzikanten uit Rotterdam, Gouda, Woerden, Haarlem en Utrecht.
De band is in 2005 opgericht als uitbouw van diverse workshoporkesten. De behoefte ontstond om een vaste band te vormen in plaats van elke keer in een nieuwe workshop te spelen. Nu we vijf jaar samenspelen, ontstaat er een eigen sound en gaat de band meer grooven.
De Alleen als jij erbij Band speelt een afwisselend jazz-, fusion- en latinrepertoire van o.a. Horace Silver, Mingus, Theo Hoogstins, Kenny Garrett, Chick Corea en Freddie Hubbard. De band speelt ook veel bekende nummers van de New Cool Collective, wel met eigen arrangementen. Meer informatie en voorbeelden zijn te vinden op de eigen website van deze bijzonder talentvolle band: >> AlleenAlsJijErbijBand <<


 

FerdiMojo2Ferdi Schukking
Saxofonist Ferdi Schukking is afgestudeerd op sopraansaxofoon bij Adri van Velsen in Maastricht. Daarnaast studeerde hij compositie bij Misha Mengelberg in Amsterdam en microtonaliteit bij dr. Rudolf Rasch in Utrecht.
Ferdi Schukking geeft regelmatig jazzworkshops in Muziekpand 50. Tweemaal per jaar in september en januari organiseert hij een 10-tal bijeenkomsten waarin gezamenlijk gemusiceerd wordt met een bepaald thema. Zo is er een Benjamin Herman workshop gegeven en staan de 'jazzstandards' nu op de agenda. Andere onderwerpen zijn: Blues, Ballads, Musicalliedjes, Maceo Parker etc. De deelnemers leren improviseren en samenspelen in een complete bezetting met bas, drums, piano, gitaar en blazers. Na afloop van elke workshop vindt er een optreden plaats in Gouda.
Ook voor dit jaar staan er weer een aantal workshops op de agenda. Meer informatie daarover is te vinden op: >> FerdiSchukking <<