De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

LID WORDEN

Belangstellenden zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen op een repetitie. Heeft u altijd al een blaasinstrument willen leren spelen, dan zijn wij graag bereid meer informatie te geven en te helpen bij het kiezen van een instrument. Het is geen vereiste dat men al noten kan lezen of dat men een eigen instrument heeft. In principe ligt de minimum leeftijd voor leerlingen op 8 jaar.

gevorderde muzikanten

Speelt u al een muziekinstrument (minimaal niveau HaFaBra-B) en wilt u deze hobby ook in orkestverband uitoefenen, dan bent u bij Stedelijke Harmonie Caecilia van harte welkom. Met elk instrument, passend in een harmonieorkest, kunt u met ons komen meespelen. Kom eens vrijblijvend kijken bij een van onze repetities!

Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

repetities:
Woensdag 19:30 - 22:00
Muziekpand50, Bodegraafsestraatweg 50, 2805 GR Gouda


muziek maken kan iedereen

Bijna iedereen heeft aanleg voor muziek. Wie op muzikaal gebied het beste uit zichzelf wil halen, moet op zoek gaan naar een goede leraar. Naast lessen volgen, leer je pas echt musiceren door samen muziek te maken. Het lidmaatschap van Caecilia kan daarbij een steun zijn. Voor kinderen, jongeren en volwassenen is het mogelijk om het lidmaatschap van Caecilia te combineren met individuele muzieklessen.


kosten muzieklessen en lidmaatschap/contributie

Leden van Caecilia kunnen tegen een gereduceerd tarief muzieklessen volgen bij Cultuurhuis Garenspinnerij. Het is ook mogelijk om les te krijgen van een (gediplomeerd) lid van het orkest of les bij andere verenigingen en gediplomeerde docenten in Gouda zoals bijvoorbeeld de Goudse Saxofoonschool en de Goudse Popschool.
Voor zowel het lidmaatschap van Caecilia Gouda als muzieklessen is het mogelijk om een vergoeding van de gemeente Gouda te krijgen. Aan huishoudens met een laag inkomen geeft de gemeente inkomensondersteuning d.m.v. het Kindpakket of de Rotterdampas. Meer informatie hierover en de voorwaarden kunt u vinden op >>www.gouda.nl<<.
Samen met jou bekiijken we graag alle mogelijkheden.

De kosten van het lidmaatschap en muzieklessen via Cultuurhuis Garenspinnerij zijn te vinden op de volgende pagina: >>kosten<<


Neem gerust contact met ons op voor uitleg of meer informatie. U kunt daarvoor het best terecht bij ons secretariaat: >>contact<<