De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

LID WORDEN

Belangstellenden zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen op een repetitie. Heeft u altijd al een blaasinstrument willen leren spelen, dan zijn wij graag bereid meer informatie te geven en te helpen bij het kiezen van een instrument. Het is geen vereiste dat men al noten kan lezen of dat men een eigen instrument heeft. In principe ligt de minimum leeftijd voor leerlingen op 8 jaar.

gevorderde muzikanten

Speelt u al een muziekinstrument (minimaal niveau HaFaBra-B) en wilt u deze hobby ook in orkestverband uitoefenen, dan bent u bij Stedelijke Harmonie Caecilia van harte welkom. Met elk instrument, passend in een harmonieorkest, kunt u met ons komen meespelen. Kom eens vrijblijvend kijken bij een van onze repetities!

repetities:
Woensdag 19:30 - 22:00
Muziekpand50, Bodegraafsestraatweg 50, 2805 GR Gouda


muziek maken kan iedereen

Bijna iedereen heeft aanleg voor muziek. Wie op muzikaal gebied het beste uit zichzelf wil halen, moet op zoek gaan naar een goede leraar. Naast lessen volgen, leer je pas echt musiceren door samen muziek te maken. Het lidmaatschap van Caecilia kan daarbij een steun zijn. Voor kinderen is er het Spelenderwijsorkest, voor jongeren en volwassenen is het mogelijk om het lidmaatschap van Caecilia te combineren met individuele muzieklessen.

Spelenderwijsorkest Caecila

Het Spelenderwijsorkest Caecilia is een orkest voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool. Het orkest richt zich op samen muziek maken. Je leert er vooral hoe leuk het is om samen muziek te maken. En ja natuurlijk ook de serieuze dingen zoals bijvoorbeeld luisteren, improviseren, optreden en (een beetje) noten lezen. Ook leer je verschillende instrumenten kennen. Handig om een trompet van een klarinet te kunnen onderscheiden; leuk als je nog niet precies weet of en welk instrument jij zelf zou willen leren bespelen.
Meer informatie: >>Spelenderwijsorkest Caecilia<<


kosten muzieklessen en lidmaatschap/contributie

Leden van Caecilia kunnen tegen een gereduceerd tarief muzieklessen volgen bij Cultuurhuis Garenspinnerij. Het is ook mogelijk om les te krijgen van een (gediplomeerd) lid van het orkest of les bij andere verenigingen en gediplomeerde docenten in Gouda zoals bijvoorbeeld de Goudse Saxofoonschool en de Goudse Popschool.
Voor zowel het lidmaatschap van Caecilia Gouda als muzieklessen is het mogelijk om een vergoeding van de gemeente Gouda te krijgen. Aan huishoudens met een laag inkomen geeft de gemeente inkomensondersteuning d.m.v. het Kindpakket of de Rotterdampas. Meer informatie hierover en de voorwaarden kunt u vinden op >>www.gouda.nl<<.
Samen met jou bekiijken we graag alle mogelijkheden.

De kosten van het lidmaatschap en muzieklessen via Cultuurhuis Garenspinnerij zijn te vinden op de volgende pagina: >>kosten<<


Neem gerust contact met ons op voor uitleg of meer informatie.

Voor vragen over lidmaatschap volwassenen kunt u het best terecht bij ons secretariaat: >>contact<<

Vragen over onze jeugdactiviteiten worden beantwoord door onze jeugdcoördinator Ellen van de Geer via .