De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2021 RobVergeer AIn Memoriam

Rob Vergeer

10 december 1958 – 8 juni 2021

Gekscherend riep Rob altijd dat hij Caecilia’s grootste fan was. Elk concert was hij aanwezig, altijd ruim op tijd en hij verliet vaak als een van de laatsten de zaal.
Rob was geen lid, geen muzikant, maar hoorde wel bij Caecilia. Als vader van onze slagwerker Stef was hij altijd betrokken bij de vereniging. Voor zijn werk had hij de beschikking over een grote bus waar al het slagwerk in paste. Gelukkig voor ons had zijn werkgever er geen bezwaar tegen dat deze bus af en toe werd ingezet om pauken, drumstel, borden, dirigentenbok en ander groot materiaal van Caecilia te vervoeren van Muziekpand50 naar de concertlocatie en weer terug.
Na afloop van een concert had Rob altijd een mening over de kwaliteit van de uitvoering en over onze repertoire keuzes. Alleen het positieve commentaar werd hardop uitgesproken. Als je bijna elk concert aanwezig bent, dan krijg je daar natuurlijk kijk op. Rob was niet alleen trots op zijn eigen kinderen, maar liet blijken ook trots te zijn op de vorderingen die wij als orkest in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.
Onze grootste fan, onze enige echte roadie is afgelopen week plotseling overleden.
We wensen zijn vrouw Cisca, Stef en Sabine, Tim en verdere familie heel veel sterkte met dit enorme verlies. Hij zal heel erg gemist worden.


 

Goed nieuws: Wij gaan weer samen muziek maken!2021 verassingMuzieknootjes

De nieuwste versoepelingen gelden ook voor culturele instellingen en organisaties. In een besloten gebouw mag er weer in groepen samen muziek gemaakt worden. Wel met strenge regels, een protocol en zonder publiek. Dit betekent dat we vanaf woensdag 26 mei weer gaan repeteren in twee groepen.
De eerste paar repetities onder leiding van Wilco Moerman, zodat de instrumenten even flink doorgeblazen kunnen worden. Daarna zullen er proef-directies plaatsvinden, zodat we kennis kunnen maken met de kandidaten voor de dirigent-vacature.

Afgelopen week ontvingen alle leden van Caecilia een leuke verassing van het bestuur. Gewoon, omdat de vereniging blij met hen is. Gelukkig is dat wederzijds. En daarom is het fijn dat we weer samen muziek mogen maken!

 


MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
In het bijzonder zijn wij op zoek naar een hoornist en een bassist. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte welkom.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • za 3 juli 2021

  Teambuilding/BBQ - ?

 • wo 14 juli 2021

  Concert Spelenderwijsorkest

 • za 6 nov 2021

  Streekfestival Bodegraven - ?

 • vr 10 december 2021

  Gouda bij Kaarslicht - ?

 • vr 11- zo 13 maart 2022

  Muziekweekend - ?

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.