De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2021 Buurtfeest01 bewerktVan bubbel naar Buurtfeest

Eindelijk is het zover, Caecilia en vele andere muziekverenigingen kunnen weer optreden.

Na heel veel afgelaste concerten, mocht Caecilia afgelopen zaterdag optreden bij het tweejaarlijkse buurtfeest van de Sophiastraat e.o.tijdens burendag. Onder leiding van onze nieuwe dirigent Mark Beursgens en samen met het Spelenderwijsorkest Caecilia onder leiding van Wilco Moerman openden we het buurtfeest met het thema 'Van bubbel naar buurtfeest' met muziek van o.a. Michael Bub(b)lé en Hollandse Hits.
Natuurlijk was ook het enthousiaste Buurtkoor weer van de partij voor de gebruikelijke meezingers. De kinderen en heel veel volwassenen uit de buurt mochten mee doen met het Spelenderwijsorkest.
Zelfs het weer was ons goed gezind. Wat was het fijn om weer voor het eerst na lange tijd muziek te mogen maken voor publiek!

 


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • vr 8 - zo 10 maart 2024

  Muziekweekend

 • za 23 maart 2024

  Sterren en strepen - concert

 • za 27 april 2024

  Oranje-Koningsconcert

 • do 16 - zo 19 mei 2024

  concertreis Kongsberg

 • di 2 juli 2024

  Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.