2016 C2 achtergrond landscape teks3CAECILIA EN CRESCENDO

CONCERT IN HET KWADRAAT

Op zaterdag 5 november a.s. geeft Caecilia samen met het Symfonisch Blaasorkest Crescendo uit Krimpen a/d Lek een avondvullend concert op een bijzondere locatie in Gouda. Twee weken later spelen beide orkesten in Krimpen.

Al vele jaren bestaat er een bijzondere band tussen Caecilia en Crescendo. Het Symfonisch Blaasorkest van Crescendo is een groot orkest bestaande uit zo’n 55 leden en staat onder leiding van Carlo Balemans. Het is ook een jong en enthousiast orkest, waarvan veel mensen zijn opgeleid door de eigen muziekschool in Krimpen a/d Lek. Voor diverse muzikanten vormde dit orkest een belangrijke schakel in hun muzikale opleiding. Zo ook voor de dirigent van Caecilia Patrick de Heus.

Met een gevarieerd repertoire zullen zowel Crescendo als Caecilia laten horen dat blaasorkesten nog volop in ontwikkeling zijn. Vanwege het bijzondere karakter is de concertlocatie dit keer ietwat ongewoon, namelijk de schiethal van handboogvereniging “Jacoba van Beieren”.
Voor liefhebbers van lichte muziek is dit concert in het kwadraat zeker een niet te missen evenement.

Wij hopen u graag te verwelkomen op zaterdag 5 november a.s.

locatie: Schiethal van handboogvereniging "Gravin Jacoba van Beieren", Groen van Prinsterersingel 48, Gouda
tijd: 20:00 - 22:00
zaal open: 19:30
entree: € 8,50, kinderen t/m 12 jaar € 5,-
kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, maar u kunt ze ook alvast hier reserveren, dan leggen wij ze voor u klaar.


MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
In het bijzonder zijn wij op zoek naar een basist en een trombonist. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte welkom.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 15 december 2018

    Lichtjesconcert in de Burcht

  • vr 21 december 2018

    Kerstconcert ism OBK Driebruggen

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.