De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

AGENDA

za 14 september 2019

Hollandse IJssel in beweging (sponsortocht)

locatie: nnb
tijd: nnb

Speciaal voor verenigingen, stichtingen en scholen in de Krimpenerwaard en Gouwestreek organiseerd de Rabobank op zaterdag 14 september 2019 een sportieve dag. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen.

Rabobank Hollandse IJssel, een fusie van Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek, is betrokken bij de lokale gemeenschap en helpt deze graag vooruit, door dichtbij het lokale verenigingsleven te staan en ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarom organiseren ze Hollandse IJssel in beweging! Hiermee combineren ze succesvolle evenementen - Krimpenerwaard in beweging en de Rabobank Sponsorfietstocht - tot een groot sportief festijn.

In Gouwestreek worden samen met GRTC Excelsior 3 mooie fietsroutes (2 x 30 km en een wielrenroute) uit gezet. De leden van elke stichting of vereniging in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk kunnen meefietsen en geld verdienen voor de club. Ook andere belangstellenden kunnen natuurlijk voor de club van hun keuze meefietsen. Een sportief en gezellig initiatief!


za 28 september 2019

Concert Buurtfeest Gouda Noord

locatie: Sophiastraat, Gouda
tijd: nnb


za 16 november 2019

Concert

tijd: nnb
locatie: Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, Gouda