De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Caecilia's jeugd

Caecilia Gouda biedt diverse mogelijkheden voor kinderen en jongeren.
Een kleine greep uit de mogelijkheden volgt hieronder. Houdt deze pagina goed in de gaten voor nieuwe initiatieven en activiteiten.

  • Kinderen uit groep 6, 7 en 8 kunnen in Gouda deelnemen aan de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen! Tijdens deze cursus krijg je de mogelijkheid om een favoriet instrument een tijdje uit te proberen. Dat uitproberen doe je niet alleen, maar in een echt orkest. De introductiecursus wordt afgesloten met een optreden. Hoe leuk dat is, kun je zien op het filmpje van 24 maart 2018 in de Garenspinnerij. video-verslag

  • Lijkt het je leuk om ook een instrument uit te proberen, kom dan eens op woensdagmiddag om 16:30 kijken bij ons Spelenderwijsorkest.
  • Wil je nog wat langer een instrument proberen en individuele les? Dat kan. Meldt je aan via: . Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn - les bij een (gediplomeerd) lid van het orkest of les bij Cultuurhuis de Garenspinnerij.

  • Ben je begonnen met muziekles op jouw favoriete instrument? En zit je in de bovenbouw van de basisschool? Dan kan je bij Caecilia mee komen spelen in het Spelenderwijsorkest Caecilia. De lessen vinden plaats op elke woensdag van 16:30 - 17:15. Je contributie per kwartaal bedraagt €36,-.

  • Bespeel je al wat langer een instrument (+2 jaar) en lijkt het je gaaf om in een groot orkest mee te spelen? Je bent van harte welkom in het orkest van Caecilia dat op woensdagavond vanaf 19:30 repeteert.

Wil je meer weten over het jeugdprogramma van Caecilia Gouda, wil je een keer komen kijken, wil je je opgeven voor een jeugdlidmaatschap (tot 18 jaar), muzieklessen of het Spelenderwijsorkest Caecilia? Neem dan contact op met Ellen van de Geer via .