De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2023 GoudaBijKaarslicht

Gouda bij Kaarslicht 2023

2 dirigenten en meer dan 75 muzikanten spelen gezellige muziek, passend bij de sfeer van kerstmis. Gisteren nog zonder publiek, als generale repetitie, maar morgen zitten we hopelijk voor een volle zaal in de Sint Janskerk tijdens Gouda bij Kaarslicht.
Zien we jou dan ook?

Stedelijke Harmonie Caecilia en Gouda’s Harmonie de Pionier

locatie: Sint Janskerk, Achter de Kerk 2, 2801 JW Gouda
tijd: 16:00 - 17:30

 


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 26 oktober 2024

    Concert met koor Fabulous!

  • vr 13 december 2024

    Gouda bij Kaarslicht

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.