De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2023 11 04 VanBeethoventotBacharach Affiche
Van Beethoven tot Bacharach

Stedelijke Harmonie Caecilia nodigt u van harte uit voor een onvergetelijke avond vol prachtige muziek op zaterdag 4 november a.s..
Dit unieke concert vindt plaats in Theater Concordia in Haastrecht, een sfeervolle locatie waar ons orkest al menig bijzondere muziekuitvoering heeft gegeven. Onder leiding van dirigent Mark Beursgens, speelt Caecilia een uitgebreid repertoire dat zowel kenmerkende klassieke meesterwerken als eigentijdse melodieën omvat.

Tijdens "Van Beethoven tot Bacharach" wordt het publiek meegenomen op een reis door de tijd en verschillende muzikale stijlen. De avond is een eerbetoon aan overleden componisten, waarbij we hun muzikale erfenis vieren en hun tijdloze meesterwerken opnieuw tot leven brengen. Het is een hommage aan degenen die de muziekwereld hebben gevormd en ons hebben achtergelaten met een schat aan prachtige composities.

Mis dit muzikale evenement niet en reserveer uw kaarten voor "Van Beethoven tot Bacharach" via onderstaande knop.
Betaling vindt plaats via een betalingsverzoek per e-mail of whatsapp.
Wees er snel bij, zodat u zeker bent van een plaatsje in de zaal.
Voor een last minute gezellige avond kunt u ook altijd nog een kaartje ter plekke kopen in het theater.

datum: zaterdag 4 november a.s.
locatie: Theater Concordia, Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht
tijd: 20:00 – 22:00
entree: € 10,- / kinderen tot 12 jaar € 7,50

 Kaarten bestellen 

 


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 26 oktober 2024

    Concert met koor Fabulous!

  • vr 13 december 2024

    Gouda bij Kaarslicht

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.