De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2023 04 01 VerhalenAanZee Affiche INSTAVerhalen aan zee

Over liefde, verdriet, afzien en strijd, over nieuwe werelden en stoere verhalen.

Op 1 april a.s. geeft Stedelijke Harmonie Caecilia in de Theaterbakkerheij een concert over verhalen aan zee. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar zeewaardige muziek. Ga met ons mee op avontuur en boek een cruise op de Love Boat of een spannende reis in de onderzeeër Das Boot.
Geniet van vrolijke zeemansverhalen vertolkt in aanstekelijke muziek.

De muzikale leiding is in handen van onze dirigent Mark Beursgens. Nelie Gerritsen zal deze avond de presentatie voor haar rekening nemen.

locatie: De Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, 2808 NG Gouda
tijd: 20:00 - 22:00
entree: volwassenen € 10,-, kinderen 12 t/m 18 jaar € 7,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Het is mogelijk om vooraf kaarten te bestellen/reserveren. De betaling en bevestiging van de bestelling vindt plaats via een betalingsverzoek die wij u dan per e-mail of Whatsapp toesturen.

 Kaarten bestellen 

 


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • vr 15 december 2023

    Gouda bij Kaarslicht - concert

  • wo 21 februari 2024

    ALV

  • za 23 maart 2024

    Concert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.