De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

20221216 0GoudbijKaarslichtGouda bij Kaarslicht 2022

Meestal bent u van ons gewend dat wij op de vrijdagavond van Gouda bij Kaarslicht spelen op een locatie in Gouda.
Dit jaar is het anders: We spelen tweemaal in de Sint Janskerk en wel op vrijdagmiddag 16 december (van16:30 tot 17:30) én op zaterdagmiddag 17 december (van 16:00 tot 17:15).

20221217 KerstmetKongsberg

Op vrijdagmiddag speelt Stedelijke Harmonie Caecilia een eigen repertoire met winterse (kerst)stukken zoals Ouverture to a winterfestival, Silent Night, a Winters Tale en Symphonic Highlights of Frozen. Op zaterdag treden we op met het Byorkester uit Kongsberg, Noorwegen. We spelen ieder eigen nummers en ook twee stukken gezamenlijk. In de Sint Janskerk is op dat moment de Winterfair waar allerlei lekkers en nuttigs kan worden gekocht.

We nodigen u van harte uit voor deze concerten! Meer informatie vindt u op de website van goudabijkaarslicht.nl/programma.


MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • vr 15 december 2023

    Gouda bij Kaarslicht - concert

  • wo 21 februari 2024

    ALV

  • za 23 maart 2024

    Concert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.