De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2021 StreekfestivalStreekfestival 2021

Na een lange periode van veel afgelaste optredens deed Caecilia op zaterdag 6 november mee aan het Streekfestival in Bodegraven.

En dat was best spannend, zo na een jaar van onregelmatig repeteren, met een nieuwe dirigent voor een kritische jury moeten spelen. Ondanks het vroege tijdstip en de speciale coronamaatregelen zaten er gelukkig toch ook nog wat fans en andere belangstellenden in de zaal van het Evertshuis.
Op het programma stonden het inspeelstuk ‘Return of the Vikings’ van Bert Appermont. Ter beoordeling speelden we ‘Goddess of Fire’ van Steve Reineke en ‘Free World Fantasy’ van Jacob de Haan, alles onder leiding van dirigent Mark Beursgens.

Met een (bijna) volledige bezetting hebben we met deze nummers laten horen dat wij een uitdaging zeker niet uit de weg gaan. En met goed resultaat, want de jury gaf ons gemiddeld een cijfer acht! Volgens het juryrapport zetten we een sfeervolle opening neer en liepen ook de wat moeilijkere stukjes mooi soepel, met karakter, fraai van stijl en klankkleur. Met de tips, die zo’n vakjury ook altijd geeft, kunnen wij voorlopig nog even aan de slag.


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • za 1 apr 2023

  Verhalen aan zee - concert

 • do 27 apr 2023

  Koningsdag - concert

 • do 18 mei 2023

  Goudse Keramiekdagen - concert

 • za 3 juni 2023

  Hofsteden Openluchtconcert

 • do 6 juli 2023

  Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.