De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Goed nieuws: Wij gaan weer samen muziek maken!2021 verassingMuzieknootjes

De nieuwste versoepelingen gelden ook voor culturele instellingen en organisaties. In een besloten gebouw mag er weer in groepen samen muziek gemaakt worden. Wel met strenge regels, een protocol en zonder publiek. Dit betekent dat we vanaf woensdag 26 mei weer gaan repeteren in twee groepen.
De eerste paar repetities onder leiding van Wilco Moerman, zodat de instrumenten even flink doorgeblazen kunnen worden. Daarna zullen er proef-directies plaatsvinden, zodat we kennis kunnen maken met de kandidaten voor de dirigent-vacature.

Afgelopen week ontvingen alle leden van Caecilia een leuke verassing van het bestuur. Gewoon, omdat de vereniging blij met hen is. Gelukkig is dat wederzijds. En daarom is het fijn dat we weer samen muziek mogen maken!

 


MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Jonge muzikanten en kinderen die graag muziek willen maken, maar dat nog een beetje moeten leren, kunnen altijd op woensdagmiddag meedoen in het Spelenderwijsorkest.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • vrij 16 dec 2022

  Gouda bij Kaarslicht

 • za 17 dec 2022

  Concert

 • za 1 apr 2023

  Concert

 • do 27 apr 2023

  Koningsdag

 • za 3 juni 2023

  Hofsteden Openluchtconcert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.