De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

 

 

 

Eindoptreden Muziek Maak Je Samen! 2018 - 2019

Afsluiting MMJS 2019In de theaterzaal van Cultuurhuis de Garenspinnerij is op 6 april de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen! 2018 - 2019 afgesloten. In totaal deden 31 leerlingen mee aan de introductiecursus bij Cultuurhuis de Garenspinnerij, Gouda's Harmonie de Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia. De drie groepen lieten onder leiding van hun docenten, Maaike Gerlsman, Marko van Esch en Patrick de Heus, zien waar ze de afgelopen weken aan hadden gewerkt: Een gezamenlijke opwarming met bodypercussie, tokkelen op je viool, 'Hallo allemaal' met boomwhackers, samenspelen met het Beginnersorkest van de Pionier, een spetterende afsluiting met 'Shut Up and Dance' met leden van Stedelijke Harmonie Caecilia en Gouda's Harmonie de Pionier en nog veel meer. Ook het Spelenderwijsorkest Caecilia speelde samen met de leerlingen van de 'Caecilia' groep een nummer van de Lion King. Na afloop kregen alle leerlingen een mooi en welverdiend certificaat uitgereikt. 

Instroomgroep Spelenderwijsorkest

Spelenderwijsorkest logoOp woensdagmiddag om 16.30u repeteert het Spelenderwijsorkest Caecilia onder leiding van Patrick de Heus in MuziekPand 50. Omdat een aantal kinderen graag door willen gaan met samen muziek maken start op woensdagmiddag 10 april 2019 om 15.30u de instroomgroep Spelenderwijsorkest Caecilia. Deze instroomgroep is bedoeld voor kinderen die mee hebben gedaan aan Muziek Maak Je Samen! 2018 - 2019 en alle andere kinderen uit groep 5,6 en 7 van het basisonderwijs die graag een instrument willen leren bespelen en samen muziek willen maken. 

Kinderen zijn van harte welkom om 10 april vrijblijvend te komen kijken en mee te spelen. Er zullen een aantal instrumenten beschikbaar zijn voor die kinderen die nog geen eigen of huurinstrument in hun bezit hebben. De instroomgroep van het Spelenderwijsorkest Caecilia staat onder leiding van Patrick de Heus. Het is de bedoeling dat de kinderen uit de instroomgroep na de zomervakantie mee gaan spelen bij het Spelenderwijsorkest Caecilia. 

De contributie voor zowel het Spelenderwijsorkest Caecilia als de instroomgroep bedraagt €37 per kwartaal. De huur van een instrument via Stedelijke Harmonie Caecilia bedraagt €25 per kwartaal. Het is mogelijk om een huur-koop overeenkomst af te sluiten. 

Naast meespelen in de instroomgroep adviseren wij om, als er een favoriet instrument gekozen is ook (individueel) les te nemen op dat instrument. Stedelijke Harmonie Caecilia biedt hiervoor een aantal mogelijkheden. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Louise Bokhoven


datum: start 10 April 2019
locatie: MuziekPand 50
tijd: wekelijks 15.30u - 16.15u (behalve tijdens de schoolvakanties)


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Jonge muzikanten en kinderen die graag muziek willen maken, maar dat nog een beetje moeten leren, kunnen altijd op woensdagmiddag meedoen in het Spelenderwijsorkest.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • vr 10 december 2021

  Gouda bij Kaarslicht - AFGELAST

 • wo 22 december 2021

  Lichtjesconcert de Burcht

 • di 18 januari 2022

  Ledenavond

 • vr 11- zo 13 maart 2022

  Muziekweekend

 • za 9 april 2022

  Concert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.