2018CaeciliaStrik rechts

Reunie 110-jarig bestaan Stedelijke Harmonie Caecilia

Ter gelegenheid van ons 110-jarig bestaan, organiseren wij een reünie voor alle oud-leden van onze vereniging op zaterdag 10 maart a.s. van 19:00 tot 22:00 in ons clubgebouw Muziekpand50.

Bent u ook lid geweest van Stedelijke Harmonie Caecilia dan vinden we het fijn om u weer te ontmoeten. Waarschijnlijk bewaart u goede herinneringen aan onze vereniging, de repetities, de concerten en de onderlinge contacten en bent u ons blijven volgen. Misschien ook niet. Dan vinden we het fijn om te laten zien en horen hoe wij er nu voor staan.

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier of door een e-mail sturen naar  

Aanmeldformulier reünie 10 maart 2018  

We hebben ca. 350 oud-leden kunnen traceren. Als u echter nog contact hebt met andere oud-leden, zouden wij het fijn vinden als u hen op de hoogte wilt stellen van deze reünie of hun namen aan ons door wilt geven.

Hebt u interessante foto's of verhalen? Laat het ons weten. Wellicht kunnen we deze gebruiken voor onze fotowand of het jubileumboek.

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan een jubileumboek over 110 jaar Stedelijke Harmonie Caecilia. Een boek voor feiten en foto's die u vast zult herkennen. De verwachting is dat dit boek in het najaar gereed zal zijn. Uw bijdragen zijn van harte welkom.

1918

1948

1983

2008

2016