De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Logo MMJS profielMuziek maak je samen 2017-2018! 

 

 

Lijkt het je leuk een instrument te bespelen, maar wil je het eerst proberen? Kom dan naar de workshops “Muziek maak je samen!” Hier leer je in tien lessen jouw favoriete instrument op een leuke manier kennen. Je leert niet alleen hoe je dat instrument moet bespelen, maar ook noten lezen en samenspelen in een echt orkest. 

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, viool, altviool, cello, harp of slagwerk.

De lessen worden verzorgd door gediplomeerde dirigenten en docenten van Cultuurhuis de Garenspinnerij en de muziekverenigingen Caecilia en de Pionier.

De introductiecursus van Muziek Maak Je Samen 2017-2018! is inmiddels gestart en aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

De organisatie heeft dit jaar een record aantal aanmeldingen van 51 (!) leerlingen ontvangen voor deze introductiecursus. Inmiddels zijn de leerlingen ingedeeld in 5 groepen bij Cultuurhuis de Garenspinnerij, Gouda's Harmonie de Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia. 

MMJS1 copy  MMJS opschool trompet Tijn 1170x878  MMJS opschool03  samen met leerlingen3 1170x878   

 

 

 

Muziek Maak Je Samen 2017-2018 is een samenwerking tussen de Brede School GoudaStedelijke Harmonie CaeciliaGouda’s Harmonie de Pionier en Cultuurhuis Garenspinnerij.

Muziek Maak Je Samen 2017-2018 wordt financieel mogelijk gemaakt door: 

  

 

 

Had je eigenlijk toch wel mee willen doen? Kan je niet wachten tot de cursus volgend jaar weer start? Baal je als een stekker dat je de aankondiging van Muziek Maak Je Samen hebt gemist? Of ben je na de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen! zo fanatiek geworden dat je door wil?

Geen nood: Vanaf 28 maart kan je bij Caecilia mee komen spelen in het Spelenderwijsorkest Caecilia. 

Zit je in de bovenbouw van de basisschool? Lijkt het je leuk om samen met anderen muziek te maken? Ben je net begonnen met het bespelen van een instrument (minder dan 2 jaar) of weet je nog niet of je een instrument wil gaan bespelen? Dan is het Spelenderwijsorkest Caecilia echt iets voor jou. 

Het Spelenderwijsorkest Caecilia repeteert op woensdagmiddag om 16.30u in Muziekpand 50 aan de Bodegraafsestraatweg 50. De contributie bedraagt €35,64 per kwartaal. Je hebt geen instrument nodig, maar als je al een instrument bespeelt dan kan je dat zeker meenemen naar de repetities. 

Voor vragen of aanmelden:  of 06-10061221