De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Caecilia's jeugd

Caecilia Gouda biedt diverse mogelijkheden voor kinderen en jongeren.
Een kleine greep uit de mogelijkheden volgt hieronder. Houdt deze pagina goed in de gaten voor nieuwe initiatieven en activiteiten.

  • Kinderen uit groep 6. 7 en 8 kunnen vanaf januari 2018 deelnemen aan de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen 2017 – 2018. Tijdens deze cursus krijg je de mogelijkheid om jouw favoriete instrument een tijdje uit te proberen. Dat doe je niet alleen, maar in een echt orkest. De introductiecursus wordt afgesloten met een optreden op 24 maart 2018 in de Garenspinnerij. Kijk op de pagina van Muziek Maak Je Samen 2017-2018 voor meer informatie.

  • Wil je nog wat langer een instrument proberen en individuele les? Dat kan. Meldt je aan via: . Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn - les bij een (gediplomeerd) lid van het orkest, of les bij Cultuurhuis de Garenspinnerij. 

  • Lijkt het je ook leuk om samen met anderen muziek te maken? Volg je nog geen muziekles of ben je net begonnen met muziekles op jouw favoriete instrument? En zit je in de bovenbouw van de basisschool? Dan kan je bij Caecilia mee komen spelen in het Spelenderwijsorkest Caecilia. De lessen starten op woensdag 28 maart om 16.30u tot 17.15u. Je contributie per kwartaal bedraagt €35,64. 
  • Bespeel je al wat langer een instrument (+2 jaar) en lijkt het je gaaf om in een groot orkest mee te spelen? Je bent van harte welkom in het orkest van Caecilia dat op woensdagavond vanaf 19.30u repeteert. 

Wil je meer weten over het jeugdprogramma van Caecilia Gouda, wil je een keer komen kijken, wil je je opgeven voor een jeugdlidmaatschap (tot 18 jaar), muzieklessen of het Spelenderwijsorkest Caecilia? Neem dan contact op met Ellen van de Geer via .