De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie hebben we het 110-jarig jubileum ingeluid.

2018 nieuwjaarsreceptie album Samen met vertegenwoordigers van een aantal Goudse stichtingen en muziekverenigingen uit de regio, oud-leden en partners is er geproost met een bubbel. Voorzitter Marieke Sasse keek in haar toespraak terug op een fantastisch jaar met fijne samenwerkingen en spectaculaire optredens en onthulde alvast wat plannen voor het komend jaar.

Nog één keer hebben we Adriaan Boer in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange trouw lidmaatschap. Door omstandigheden lukt het Adriaan helaas niet meer om te musiceren. Wat hebben we hem blij gemaakt met een ingelijste staatsiefoto uit 2016 waar hij zelf ook op staat!
Wat gaan we doen? Hou ons in de gaten!

2018 nieuwjaarsreceptie 5


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
In het bijzonder zijn wij op zoek naar een basist en een trombonist. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte welkom.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • za 25 mei 2019

  Hofsteden Openluchtconcert

 • di 11 t/m zo 16 juni

  Collecteweek Oranje Fonds

 • za 13 juli 2019

  BBQ met voorspeelavond

 • za 16 november 2019

  Concert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.