De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

MMJS opschoolLaatste nieuws Muziek Maak Je Samen!

Alle workshops op scholen zijn afgerond. Er zijn 19 workshops gegeven op 10 verschillende scholen. Ruim 380 leerlingen hebben meegedaan aan deze workshops. En inmiddels hebben we zo'n 51(!) aanmeldingen voor de introductiecursus die is gestart in januari 2018.

Dit jaar is er voor het eerst voor dit project subsidie aangevraagd bij diverse fondsen. We hebben financiele toezeggingen ontvangen van de GoudApot, Stichting Jac Bezemer en de Rabobank Gouwestreek. 

MMJS opschool02  MMJS opschool03  Logo MMJS profiel 

 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
In het bijzonder zijn wij op zoek naar een basist en een trombonist. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte welkom.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • di 11 t/m zo 16 juni

    Collecteweek Oranje Fonds

  • za 13 juli 2019

    BBQ met voorspeelavond

  • za 16 november 2019

    Concert

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.