2016 Kerst JB 10Kerstconcerten

We hebben het muzikale jaar 2016 afgesloten met mooie concerten en fijne samenwerkingen. 

Samen met mannenkoor Gouda's Liedertafel, sopraan Anna Trombetta en onder muzikale leiding van Patrick de Heus en Han-Louis Meijer gaven wij een prachtig optreden in een mooie, goed gevulde Sint-Janskerk in Gouda. Grote complimenten voor Anna die boven alles en iedereen uit schitterde met o.a. het stuk Cantique de Noël!

Een week eerder genoten 85 bewoners van zorgcentrum De Burcht in Rotterdam al van onze sfeervolle kerstmuziek. De samenzang onder leiding van Piet Smit was eveneens een groot succes.

Foto's van deze evenementen zijn te vinden via menu > media > foto's.

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent u op zoek naar een gezellig orkest? Muzikanten van alle leeftijden zijn welkom bij Caecilia. Bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest, kom dan een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
In het bijzonder zijn wij op zoek naar een basist en een trombonist. Ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte welkom.
Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

 • vr 27 april 2018

  Hart van Oranje Concert

 • vr 15 t/m zo 17 juni

  Muziekweekend Friesland

 • za 15 december 2018

  Lichtjesconcert in de Burcht

 • vr 21 december 2018

  Kerstconcert ism OBK Driebruggen

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u minimaal 4 maal per jaar onze nieuwsbrief. Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.